Informatie
Afspraak
Tijdstip
Gegevens

Informatie

Beste klant,


Via deze weg kan u online afspraken vastleggen. Afspraken kunnen gemaakt worden vanaf 2 dagen in de toekomst tot en met 3 weken in de toekomst. Scroll naar beneden om de beschikbare plaatsen te bekijken. De uren voor online afspraken zijn beperkt, dit om ruimte te houden voor dringende gevallen of voor werk op de baan (huisbezoeken). Indien u een afspraak wil vastleggen buiten de uren die zichtbaar zijn, hoeft u niet te aarzelen om ons te telefoneren +32 (0)89 86 44 84.

Dierenarts Joyce van der Burgt zal met bevallingsverlof zijn tot en met Maart 2023. Het is nu dan ook niet meer mogelijk om bij Joyce online een afspraak in te plannen. In deze periode zal Dierenarts Eline Dessers jullie en jullie viervoeters met veel plezier verder helpen.

Het maken van afspraken op deze manier is bedoeld voor standaard afspraken/problemen (bv. vaccinatie's, puppyconsult, maag- en darmproblemen, jeuk, bloedonderzoek, röntgenfoto......). Voor een meer uitgebreide problematiek of voor het inplannen van chirurgische ingrepen dient u nog altijd telefonisch contact op te nemen zodat we beter kunnen inschatten hoeveel tijd we nodig hebben.


U krijgt na het maken van de afspraak een bevestigingsmail.

Bent u onverwacht toch verhinderd? Laat het ons dan minimaal 24u op voorhand weten.
Zo niet, dan zijn wij genoodzaakt om kosten in rekening te brengen.Met vriendelijke groeten,


Dierenartsenpraktijk VAN POOT TOT KLAUW


Dierenarts Jaak Clijsters
Dierenarts Joyce van der Burgt
Dierenarts Eline Dessers
Assistent Esther Damen

Powered by VETCloud